Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

20 Jaar MCM ! Wat kan je verwachten ?

Publié le : 2016-09-27 19:05:35
Catégories : Articles

DE 20 jaar van MCM !

Een uitzonderlijk evenement op 1 en 2 oktober 2016 !

Om de 20ste verjaardag van de MCM winkel te vieren, nodigt gans het team u uit om samen twee dolle dagen te beleven op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, om te profiteren van animaties rond de winkel en op het terrein van de club « The Mosquitos » dichtbij de winkel en om te genieten van unieke promoties, kortom om samen met MCM feest te vieren rond het thema modelbouw !

Kom rijden met MCM

U zal de keuze hebben daar de « off-road » piste, gelegen achter de winkel, uitzonderlijk zal vergezeld worden van een on-road en drift circuit, alsook een speciaal parcours bestemd voor crawlers.
Alhoewel er demonstraties voorzien zijn, zal u ook de MCM wagens kunnen proberen en ermee rijden, ttz. :

  • 4 « Off-road » ECX Torment om over de hindernissen te springen.
  • 4 CC01 Tamiya wagens om te proeven van de crawling, met veel behendigheid.
  • 4 Vaterra wagens om te rijden op de piste of te driften tot de banden beginnen te roken.

Verder zullen ook sommige van onze voornaamste leveranciers, zoals Horizon Hobby, Beez2B, T2M, RC Connect en Multiplex aanwezig zijn met modellen die zij voorstellen en die te testen zijn !

En als kers op de taart, indien u een electrische wagen met een maxi schaal van 1/10 bezit, kunt u deze meebrengen en samen met ons rijden ! Onze piloten zullen u met plezier helpen bij het afstellen indien nodig.

Kom vliegen met MCM

In samenwerking met de vliegclub « The Mosquitos » te Halle, stelt MCM u enkele demonstraties voor met :

  • Vliegtuigen
  • Zwevers
  • Helicopters
  • Drones

Om er te geraken, zal een pendeldienst « MCM Shuttle » ter uw beschikking gesteld worden, die gratis heen en terug pendelt gedurende deze twee dagen tussen de winkel en het vliegterrein. Indien u dit wenst, kunt u zich ook met uw wagen ter plaatse begeven, ziehier het adres :

Hogemierstraat, 1500 Halle. Internet stie : http://themosquitos.be

 

Beter nog, voor diegenen die nog nooit met een modelvliegtuig gevlogen hebben, heeft MCM twee toestellen ter beschikking gesteld van de clubmonitoren die u de mogelijkheid bieden deze samen met u veilig te besturen in dubbele bediening.
U hebt de keuze tussen :

  • Vliegtuig « Super EZ » van FMS
  • Gemotoriseerd zweefvliegtuig « EasyStar 2 » van Multiplex.

Aarzel niet om te profiteren van deze eerste gratis vliegles, die u waarschijnlijk zal doen besluiten om u te lanceren in het avontuur.

Als klap op de vuurpijl zullen de organisatoren van het Belgisch kampioenschap van FPV racing aanwezig zijn met hun drones en een groot scherm om u zo rechtstreeks te laten meegenieten van wat één van de piloten ziet als hij over het circuit vliegt, met grote snelheid door de poortjes scheurt.
Het plateau kan niet completer zijn !

Ongelooflijke MCM promoties !

Speciaal voor dit evenement, zijn er 8 à 9 paletten met materiaal in promotie die uitzonderlijk aangeboden worden, vanaf 1 oktober, voor al onze bezoekers, maar ook op de internet site. Niet te missen promo’s op de auto’s (piste, off-road, mini-modellen, …), op vliegtuigen, helicopters en drones. U zult uw ogen niet kunnen geloven !

MCM voor klein … en voor groot !

Kom samen met de familie, de kleinsten zullen kunnen genieten van een springkasteel voor de winkel en er zal een klein kraam voor een snelle hap ter beschikking zijn zodat niemand honger moet lijden tussen de animaties.

Beloning voor de beste MCM klanten !

We hebben onze 200 beste klanten geselecteerd en deze hebben een persoonlijke uitnodiging gekregen om gedurende deze twee dagen een gelimiteerde uitgave van het jubileum T-Shirt, met een logo erop van “beste klant van MCM”, te komen afhalen !

Wees van de partij !

MCM wil met dit evenement al zijn klanten bedanken, zonder wie het niet mogelijk was geweest om de 20ste verjaardag van één van de belangrijkste modelbouwwinkels in België te vieren !

Dus, noteer snel 1 en 2 oktober 2016 in uw agenda en kom naar Huizingen om ons te ontmoeten, u te amuseren, te profiteren van interessante aanbiedingen en vooral om samen met ons te feesten !

Partager ce contenu

MCM undertakes

Deliver within 24/48h

To send your order within 24h (on working days) (according to the limit of the available stock) & and delivered quickly.

MCM Crew

A team of specialists is at your disposal in your language (Fr, Du & En) from Tuesday till Saturday at +33 975184596 (No. non-premium rate) from 10:00 to 18:30 or by email.

A few figures
  • A store of 400m² located south of Brussels open from tuesday till friday from 12.30 till 18.30 & saturday from 10.00 till 18.30.
  • 25 years of experience.
  • + 110 000 products ref.
  • + 35 500 products in stock.
  • + 240 distributed brands.

Secure payments

Visa MasterCard Carte Bleue Bancontact MisterCash Maestro iDeal Scalapay ING Belfius Sofort Bankwire

All your payments are 100% secured.

Shipping

MCM Pickup GLS DPD Pickup DPD Predict DPD Saturday

Free DPD Pick-Up delivery from 149 eur*

Recherche dans le blog

Our stores

  • MCM Racing - MCM Skyshop

     Space:
    Showroom 400M2
     Creation date:
    Since 1996
     Phone:
    +32(0)2 376 2405
     

MCM Group, the R/C specialist since 1996

MCM Racing, MCM Skyshop, MCM Slot, MCM Marine