Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Nieuwigheid Blade : Theory Type W FPV uitgerust BNF Basic

Publié le : 2016-09-30 10:09:54
Catégories : Articles

De Theory Type W vleugel van Blade is ontworpen om krachtig en eenvoudig te zijn. Het ontdekken van het FPV racen wordt werkelijk kinderspel. Met een FPV Racing markt die in volle evolutie is, is deze krachtige en goed uitgelijnde vleugel perfect daar hij moduleerbaar en gemakkelijk te demonteren is om het transport te vergemakkelijken. Volledig geïntegreerde componenten zoals servo's met metalen tandwielen, de AS3X stabilisatie technologie en de SAFE technologie, bieden een ongelooflijke stabiliteit tijdens het vliegen, zelfs tegen grote snelheid. De 25mW 5,8GHz video zender met frequentiecontrole (enkel bij de FPV uitgeruste versie) laat de piloot toe om verder weg te vliegen zonder problemen te hebben met de video. De Brushless motor is compatibel met Li-Po 3S of 4S batterijen om zich aan te passen aan de verschillende stijlen van besturen. Zelfs met al deze uitrusting in de compacte romp, is er nog plaats om een HD camera van het type Mobius of Legend te installeren om de piloten toe te laten hun races te filmen.

Demonteerbare vleugels :
Zijn demonteerbare vleugels vergemakkelijken het transport van uw toestel. U kan makkelijk de geïntegreerde servokabels van de vleugel aan- of loskoppelen met het vergrendelingssysteem en u bent klaar om te vliegen !

Stabiliteit :
Zijn nauwkeurig ontwerp en de AS3X en SAFE technologieën maken dat deze vleugel zeer stabiel is, gelijk tegen welke snelheid. De verschillende vluchtmodi bieden de mogelijkheid om zeer zacht met de hand op te stijgen, een beperking van de hellingshoeken en een behendigheidsmodus geven u de totale controle met het AS3X stabiliteitssysteem.

Geïntegreerde FPV componenten :
De versie "FPV uitgerust" is uitgerust met alles wat nodig is om te vliegen, alsook een 700TVL camera en een 25 mW videozender inbegrepen. De "FPV Ready" versie heeft deze componenten niet maar bezit de nodige ruimte om deze te installeren.

AR636 ontvanger :
De krachtige ontvanger biedt ongelooflijke vliegprestaties voor een unieke ervaring.

4S voeding :
Compatibel met een Li-Po 4S 1300 mA batterij laat deze vleugel u toe om op grote snelheid te vliegen met een redelijke autonomie. De 2350 Kv Thrust motor biedt een prestatie van een vleugel van deze klasse. U hebt de mogelijkheid om een Thrust 2650 Kv motor (in optie) te installeren indien u nog sneller wenst te vliegen.

Klaar voor een HD video :
Er is een speciale steun voorzien om een Mobius of Legend camera te installeren zodat de piloten hun vluchten terug kunnen beleven in HD !

Personaliseer hem :
Drie decoratie vellen worden bij uw toestel bijgeleverd. Zo kunnen de piloten de decoratie van hun vleugel personaliseren en zich onderscheiden van andere vleugels tijdens een wedstrijd !

BNF Basic (FPV Ready & Equipped)
Blade Theory Type W vleugel
3 decoratie vellen

Partager ce contenu

MCM undertakes

Deliver within 24/48h

To send your order within 24h (on working days) (according to the limit of the available stock) & and delivered quickly.

MCM Crew

A team of specialists is at your disposal in your language (Fr, Du & En) from Tuesday till Saturday at + 32 2 376 24 05 (No. non-premium rate) from 10:00 to 18:30 or by email.

A few figures
  • A store of 400m² located south of Brussels open from tuesday till friday from 12.30 till 18.30 & saturday from 10.00 till 18.30.
  • 25 years of experience.
  • + 110 000 products ref.
  • + 35 500 products in stock.
  • + 240 distributed brands.

Secure payments

Visa MasterCard Carte Bleue Bancontact MisterCash Maestro iDeal Scalapay ING Belfius Sofort Bankwire

All your payments are 100% secured.

Shipping

MCM Pickup GLS DPD Pickup DPD Predict DPD Saturday

Free DPD Pick-Up delivery from 149 eur*

Recherche dans le blog

Our stores

  • MCM Racing - MCM Skyshop

     Space:
    Showroom 400M2
     Creation date:
    Since 1996
     Phone:
    +32(0)2 376 2405
     

MCM Group, the R/C specialist since 1996

MCM Racing, MCM Skyshop, MCM Slot, MCM Marine