Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Nieuwigheid E-Flite : UMX Yak 54 3D BNF Basic

Publié le : 2016-09-26 10:13:46
Catégories : Articles

Met een vliegmassa van slechts 36g is de UMX Yak 54 3D compact en licht genoeg om hem bijna overal te kunnen besturen. Hij wordt gemonteerd geleverd en is klaar om te vliegen, de motor, de servos en een ontvanger/zender module zijn geïnstalleerd. Versterkte vleugels in carbon bieden u een ongelooflijke verhouding kracht/gewicht en garanderen de nodige stevigheid voor een uitstekende reactiesnelheid. Maar wat de Yak 54 3D werkelijk uniek in zijn genre maakt, is het AS3X stabilisatiesysteem. Deze technologie laat de piloten toe om zich te amuseren tijdens het hooveren, zonder de benodigde 3D behendigheid op te geven.

AS3X zender om het 3D vliegen te vergemakkelijken
Het in de zender geïntegreerde AX3X systeem  (Artificial Stabilization – 3-aXis) laat toe om alle vluchtsensaties zonder problemen te ontdekken. Gebruik makend van een unieke combinatie van sensoren en software, laat het toe om vluchten op lage snelheid of een mesvlucht met een goede stabiliteit uit te voeren zonder de behendigheid van het vliegtuig te limiteren. Het vliegtuig behoudt zonder problemen de stand die u wenst.

De ontvanger stelt u ook 5 voorgeprogrammeerde vluchtmodes voor - drie modes die beschikbaar zijn bij het uitpakken en twee andere modes die u later kan activeren. Elke mode stelt verschillende AS3X regelingen voor volgens uw niveau of de 3D figuren die u wenst uit te voeren.

Klaar om te vliegen
Geen montage nodig, het toestel is uitgerust met reeds geïnstalleerde motor, een zender/ontvanger en servos. U hoeft enkel de batterij te laden, uw toestel binden op een compatibele DSMX/DSM2 zender en vliegen. Wij raden u een Li-Po E-flite 1S 3.7V 150mA 45C batterij (EFLB1501S45) aan voor de beste prestaties te bekomen.*

* Batterij, zender en lader apart verkrijgbaar.

Lichte structuur met verstevigingen
Staafjes uit carbonvezel verstevigen de vleugels zodat u de goede gewicht/kracht verhouding kunt benutten en het toestel altijd de nodige stevigheid heeft om vlug te reageren op de snelle commando's. Het toestel is eveneens uitgerust met een landingsgestel in carbonvezel met wielbeschermingen.

Zijwaartse krachtgeneratoren inbegrepen
De zijwaartse krachtgeneratoren die bevestigd zijn op het uiteinde van de vleugels verbeteren de draagkracht bij het mesvliegen.

Partager ce contenu

MCM undertakes

Deliver within 24/48h

To send your order within 24h (on working days) (according to the limit of the available stock) & and delivered quickly.

MCM Crew

A team of specialists is at your disposal in your language (Fr, Du & En) from Tuesday till Saturday at + 32 2 376 24 05 (No. non-premium rate) from 10:00 to 18:30 or by email.

A few figures
  • A store of 400m² located south of Brussels open from tuesday till friday from 12.30 till 18.30 & saturday from 10.00 till 18.30.
  • 25 years of experience.
  • + 110 000 products ref.
  • + 35 500 products in stock.
  • + 240 distributed brands.

Secure payments

Visa MasterCard Carte Bleue Bancontact MisterCash Maestro iDeal Scalapay ING Belfius Sofort Bankwire

All your payments are 100% secured.

Shipping

MCM Pickup GLS DPD Pickup DPD Predict DPD Saturday

Free DPD Pick-Up delivery from 149 eur*

Recherche dans le blog

Our stores

  • MCM Racing - MCM Skyshop

     Space:
    Showroom 400M2
     Creation date:
    Since 1996
     Phone:
    +32(0)2 376 2405
     

MCM Group, the R/C specialist since 1996

MCM Racing, MCM Skyshop, MCM Slot, MCM Marine