Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Nuremberg International Toy Fair 2018 - WalkTrough deel 2

Publié le : 2018-02-27 10:47:37
Catégories : Articles

* No translation available for this article, please excuse us.

Nuremberg deel 2

RC4WD

Dat lees je goed ! Binnenkort komt de eerste RC4WD bestelling aan in de MCM Racing winkel ! Het speelgoedsalon van Nuremberg is altijd de uitgelezen kans om nieuwe leveranciers te leren kennen en tot akkoorden te komen. We zijn dan ook heel blij dat we vanaf dit jaar RC4WD producten zullen verkopen ! Meer informatie volgt nog op onze facebookpagina !

Traxxas

TRX-4 Ford Bronco Ranger (1:10)(TRX-4)

De releasedatum is nog niet officieel bekend gemaakt, maar deze Bronco zou eind maart beschikbaar moeten zijn volgens de geruchten. Deze TRX-4 met Ford Bronco body wordt wellicht één van de topproducten van Traxxas van dit jaar. Ondertussen zijn we allen al vertrouwd met het TRX-4 platform, dat ondertussen de basis vormt van de Defender D110 en de Tactical TRX-4 varianten. Ook is een kit versie van de TRX-4 nu officieel aangekondigd.

https://tinyurl.com/TRX4-Ford-Bronco-MCM

Traxxas was uiteraard één van de meest opvallende standhouders op het salon van Nuremberg dit jaar. Taxxas denkt namelijk altijd groot, wat tot het succes heeft geleid van dit bedrijf. Hier zie je Joris die de nieuwe TRX-4 Ford Bronco Ranger vasthoudt. Op de achtergrond zie je de TRX-4 Defender en op de voorgrond de Ford GT en de Ford Mustang.

https://tinyurl.com/Traxxas-FordGT-MCM

https://tinyurl.com/Traxxas-FordMustangGT-FR

De nieuwe Traxxas kleuren voor 2018

Traxxas is een fan van speciale uitvoeringen. Ook dit jaar steken ze hun meest gekende modellen in een nieuw jasje. Als wij eerlijk mogen zijn vinden wij dit een zeer goed geslaagde kleurencombinatie ! Ontdek ze binnenkort in onze winkel in ons Traxxas meubel !

Traxxas Rustler 2018 (1:10)

Traxxas Bandit 2018 (1:10)

Traxxas Stampede 2018(1:10)

Traxxas Slash 2018 (1:10)

E-Revo 2 (1:8)

Dit jaar presenteert Traxxas met gepaste trots de E-Revo 2 ! En zoals je kan zien heeft ook dit model een compleet nieuwe look. Meer details over de verschillen met de eerste E-Revo vind je binnenkort in deze blog sectie van de website. Hou deze dus in het oog ! De E-Revo 2 is binnenkort uiteraard beschikbaar bij MCM Racing !

https://tinyurl.com/Traxxas-ERevo-2-MCM

Unlimited Desert Racer (1:7)

Ook nieuw dit jaar is de Unlimited Desert Racer. Dit gloednieuwe model van Traxxas is een realistische Desert Racer truck en zal je versteld doen staan op elk terrein dankzij zijn realistische afwerking en zijn ongelooflijke snelheid ! Dit model is geen nieuwe Slash, maar is een gloednieuw concept. Groter, sterker en nog veelzijdiger dan de Slash reeksen ! Ontdek deze 1:7 schaal gigant binnenkort in de winkel en nu al op de MCM website ! (Officieel is de schaal niet bekend, dit is slechts een schatting)

https://tinyurl.com/Unlimited-Desert-Racer

Schumacher

Weing verrassingen dit jaar op deze bescheiden maar mooie Schumacher stand. Modellen die al een tijdje geleden uitgekomen zijn en modellen die voor Nuremberg reeds werden aangekondigd. Wel tonen we jullie enkele beelden van de stand.

Hacker

Binnenkort gaan we ook samenwerken met Hacker, deze fabrikant biedt verschillende elementen aan in de modelbouw, zoals batterijen, accessoires en sinds kort ook delta-gliders.

Deze Deltagliders zullen in de loop van het jaar bij ons in de winkelrekken liggen ! Hou onze website en social media in de gaten zodat je geen enkel nieuwtje mist !

Carson

VW T1 - 3 versies

Dé grote verrassing op het salon van Nuremberg dit jaar, de 1:87 VW Transporter vans ! Carson is erin geslaagd een telegeleid micro model te creëren die bovendien proportioneel bestuurbaar is ! Dit model zal beschikbaar zijn in 3 versies, hieronder zie je al één van de andere versies.

We waren zo verbaasd over de detaillering van deze modellen op 1:87 schaal ! Ongelooflijk wat Carson hier gepresteerd heeft. Binnenkort beschikbaar bij MCM Racing en op de website van MCM !

Het was alweer een waar genoegen om de grootste speelgoedbeurs in Europa te mogen bijwonen. Bedankt aan alle standhouders voor deze schitterende editie. Aan onze lezers, hou zeker onze Social Media (Facebook, Youtube, Instagram) en onze website in het oog om niets te missen !

Partager ce contenu

Ajouter un commentaire

 (avec http://)

MCM undertakes

Deliver within 24/48h

To send your order within 24h (on working days) (according to the limit of the available stock) & to deliver within 24/48h.

MCM Crew

A team of specialists is at your disposal in your language (Fr, Du & En) from Tuesday till Saturday at + 32 2 376 24 05 (No. non-premium rate) from 10:00 to 18:30 or by email.

A few figures
 • A store of 400m² located south of Brussels.
 • 23 years of experience.
 • + 110 000 products ref.
 • + 35 500 products in stock.
 • + 240 distributed brands.

Secure paiments

Visa MasterCard Carte Bleue Bancontact MisterCash Maestro iDeal CBC KBC ING Belfius Sofort PayPal Bankwire

All your paiements are 100% secured.

Shipping

MCM Pickup Bpost DPD Pickup DPD Predict DPD Saturday

Free DPD Pick-Up delivery from 99 eur

Recherche dans le blog

Agenda

Our stores

 • MCM Racing - MCM Skyshop

   Space:
  Showroom 400M2
   Hours:
  10:00-18:30
   Creation date:
  Since 1996
   Phone:
  +32(0)2 376 2405
   

MCM Group, the R/C specialist since 1996

MCM Racing, MCM Skyshop, MCM Slot, MCM Marine