Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Phantom 4 Pro : De absolute top voor de video amateur

Publié le : 2017-05-09 13:30:00
Catégories : Articles

Phantom 4 Pro : De top voor de video amateur!

Het Phantom gamma van DJI stopt niet met zich te perfectionnaliseren en is nu synoniem voor « foto/video drone aan de top van de technologie". Met de Phantom 4 Pro gaat DJI nog een stapje verder met ongelooflijke functies!

Met de Phantom 4 (4K) stelde DJI ons een must voor in de wereld van luchtopnames. De "4 Pro" biedt je vanaf nu de kracht en functionaliteit dat men verwacht van een professionele drone en maakt dit beschikbaar voor allen dankzij de eenvoudige ingebruikname, zijn power, zijn autonomie en uiteraard de geweldige beeldkwaliteit van de standaard geïnstalleerde camera.

Hoogwaardige camera

U kan niet enkel genieten van een 4K resolutie, maar met zijn 1 inch sensor en zijn 20 MP, is het in 60 FPS dat u kan filmen, wat de deuren opent voor fantastische slow-motion beelden! Om objecten aan een hoge snelheid te kunnen achtervolgen en filmen is de Phantom nu uitgerust met een mechanische "sluiter" om zo interferenties met andere elektronische toestellen te vermijden. Voeg hier de dubbele CODEC H.264/H.265 aan toe en de transfersnelheid gaat van 60 naar 100 Mbps. De lens is ook geperfectionneerd en bestaat uit 8 elementen in 7 groepen, voor een beeldkwaliteit die gelijkaardig is aan de grootste bioscoop producties.

Record van langste autonomie

De Phantom 4 Pro is uitgerust met een intelligente 15,2V batterij met een capaciteit van maar liefst 5870 mAh! Dankzij deze batterij is het mogelijk om vluchten tot wel 30 minuten te halen, die je met een maximale snelheid van 31, 58 of 72 km/u toelaat een zeer groot gebied te dekken. De intelligente batterij houdt je ten allen tijde op de hoogte van de resterende vluchttijd en zal wanneer nodig het Return To Home systeem triggeren eens je te veel vraagt! Veiligheid boven alles.

Multidirectioneel obstakels vermijden

Terwijl het syteem om obstakels te vermijden aan de voorkant van de drone nog maar in zijn kinderschoenen staat, gaat DJI met hun Phantom 4 Pro deze sensoren ook gebruiken op de zijkanten, achter- en onderkant van de drone. Zo wordt het automatisch vermijden van obstakels op een slimme manier aan de 4 zijden van de drone verzekerd. Zo kan je filmen hoe je wilt zonder te moeten vrezen ergens tegen te vliegen. Het infrarood systeem biedt je een detectie van een obstakel vanop 7 meter, terwijl de sensoren van andere drones zich beperken tot 3 à 5 meter, dit laat je toe in alle veiligheid op een snellere manier te evolueren.

Een steeds makkelijkere besturing

Voor zijn positionering gebruikt de Phantom 4 Pro een dubbel positioneringssyteem via sateliet, de GPS en de GLONASS, met daarbovenop de hele reeks camera's en sensoren die de positie nog nauwkeuriger gaan bepalen en de drone in een stabiele positie kunnen houden tijdens een hover. Al kan de Phantom 4 Pro ook manueel bediend worden, zijn zijn verschillende geautomatiseerde vluchtmodi één van zijn sterke punten: zo kan hij je uiteraard volgen zonder dat u moet tussenkomen, u kan ook een vluchtplan gebruiken zodat de drone volledig autonoom tewerk gaat en nu is er ook "TapFly" : het scherm bekijken met de live video feed van de camera, je vinger op de gewenste richting richten op het scherm en dan zal de drone er zelf alleen naartoe vliegen en onderweg eventuele obstakels vermijden! Het is nog nooit zo envoudig geweest om een video drone te besturen! En voor het volgen van bewegende voertuigen of personen gebruikt de drone ActiveTrack, die het beeld gaat analyseren en het doel gaat herkennen die u heeft aangeduid en zal hij deze automatisch volgen, zonder dat uw smartphone of zender op dit voertuig of deze persoon is bevestigd.

Om spontanere dronies (selfie's genomen vanaf een drone) te bekomen, kan de Phantom 4 Pro een kiek schieten wanneer u een bepaalde beweging maakt : Hou je armen in de lucht tegenover de camera en de drone en camera plaatsen je in het midden van het frame. Laat je armen zakken, en de Phantom 4 Pro geeft je 3 seconden om je pose aan te nemen voor hij een foto neemt! Gedaan met het verpesten van foto's door een smartphone of zender in je hand te moeten houden om de camera te bedienen!

En als dit nog niet voldoende is... Is er de Phantom 4 Pro+ nog!

Met de 4 Pro+, is het niet langer nodig je smartphone te gaan gebruiken om je live video feed te bekijken of om aan bepaalde functies te kunnen komen: de zender van de 4 Pro+ is uitgerust met een 2,4 GHz/5,8 GHz scherm met ontvanger en het digitale Lightbridge transmissiesysteem kan de beste van de 2 frequenties kiezen om een zeer goede strekking en ongelooflijke beeldkwaliteit te verzekeren. Het totale bereik bedraagt maar liefst 7km, wat een absoluut record is! Het 5,5 Inch scherm met een 1080p resolutie is standaard uitgerust met de DJI GO 4 applicatie, maar is ook voorzien van een HDMI poort, een MicroSD kaartlezer, van een micro, luidsprekers en van een WiFi verbinding om zo ogenblikkelijk je beste beelden te delen met de wereld. De autonomie van het scherm bedraagt 4 uur.

De Phantom 4 Pro bij MCM

De nieuwe versie is beschikbaar in 4 versies: De 4 Pro (std) en de 4 Pro+ en voor elk model nog een combo met 2 extra batterijen, die het potentieel mogelijk maken 90 minuten te vliegen! Bestel de jouwe vanaf nu! Kijk gerust op de productfiche(s) op onze website voor nog meer informatie!

Partager ce contenu

MCM undertakes

Deliver within 24/48h

To send your order within 24h (on working days) (according to the limit of the available stock) & and delivered quickly.

MCM Crew

A team of specialists is at your disposal in your language (Fr, Du & En) from Tuesday till Saturday at +33 975184596 (No. non-premium rate) from 10:00 to 18:30 or by email.

A few figures
  • A store of 400m² located south of Brussels open from tuesday till friday from 12.30 till 18.30 & saturday from 10.00 till 18.30.
  • 25 years of experience.
  • + 110 000 products ref.
  • + 35 500 products in stock.
  • + 240 distributed brands.

Secure payments

Visa MasterCard Carte Bleue Bancontact MisterCash Maestro iDeal Scalapay ING Belfius Sofort Bankwire

All your payments are 100% secured.

Shipping

MCM Pickup GLS DPD Pickup DPD Predict DPD Saturday

Free DPD Pick-Up delivery from 149 eur*

Recherche dans le blog

Our stores

  • MCM Racing - MCM Skyshop

     Space:
    Showroom 400M2
     Creation date:
    Since 1996
     Phone:
    +32(0)2 376 2405
     

MCM Group, the R/C specialist since 1996

MCM Racing, MCM Skyshop, MCM Slot, MCM Marine