Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

TRAXXAS TRX-4: Dé polyvalente scaler-crawler!

Publié le : 2017-06-03 16:00:00
Catégories : Articles

TRAXXAS TRX-4 :

Dé polyvalente scaler-crawler !

De nieuwe Crawler van Traxxas komt er binnenkort aan, in een legendarische versie, namelijk als Land Rover Defender ! Maar looks is één ding, wat zich onder de kap afspeelt is nog veel veelbelovender !

Naar aanleiding van de toestroom van e-mails, dank u om op te merken dat dit

product binnenkort wordt verwacht, maar het is nog niet beschikbaar.

De pure crawlers zijn fantastisch op de rotsen, maar je moet toegeven dat wanneer ze terug op begane grond komen ze minder amusant blijken te zijn met hun slakkengangetje. Daarnaast zijn all-terrain trucks opmerkelijk sneller en zijn geweldig op aardewegen, maar eens de obstakels te groot worden krijgen we al een heel andere situatie en worden de limieten van deze trucks duidelijk merkbaar.

Dankzij dit nieuwe TRX-4 platform kan Traxxas het beste van deze twee werelden combineren. Dit werd dan ook bewezen dankzij deze werkelijk universele all-terrain wagen !

Het model wordt geleverd met een TQi 4-kanaals 2.4GHz zender en deze vier kanalen worden ook effectief gebruikt ! Eén van de kanalen wordt gebruikt om van versnelling te veranderen vanop afstand, zonder op de wagen iets te moeten aanpassen en om zo op zeer eenvoudige wijze van een korte versnelling, ideaal voor crawling parcours, naar een langere versnelling te gaan om sneller te kunnen rijden op eender welke ondergrond. Het vierde kanaal is nog spectaculairder, dit kanaal gaat het mogelijk maken om de differentiëlen vanop afstand te kunnen blokkeren of deblokkeren, zodat je op een normaal parcours een aangename wegligging hebt in de bochten en dat je de kracht op de 4 wielen precies kan gaan verdelen om te crawlen ! En dit alles zonder dat je in de pits aan je wagen hoeft te prutsen ...

Twee-versnellingstransmissie en blokkeerbare differentiëlen vanop de zender aangestuurd !

Als je rekening houdt met de rijhoogte, ongeloofelijke invalshoek en dat de carrosserie is uitgerust met talloze details zoals de bumpers, de jerrycan, de scale banden en wielen ... besef je dat dit een model is dat je niet kan laten passeren ! En om de kers op de taart te zetten is alle elektronica water resistant, wat het mogelijk maakt om bij elk weer te rijden, zelfs in grote plassen water, sneeuw of modder!

De invalshoeken zijn enorm geschikt om onbegaanbare obstakels toch te overwinnen !

Haast je naar onze website voor gedetailleerdere informatie door op één van de foto's te klikken ! Je kan er ook filmpjes bekijken die je uiteindelijk zullen weten te overtuigen !

In het water, op rotsen ... niets houdt dit nieuwe TRX-4 platform van Traxxas tegen !

Partager ce contenu

MCM undertakes

Deliver within 24/48h

To send your order within 24h (on working days) (according to the limit of the available stock) & and delivered quickly.

MCM Crew

A team of specialists is at your disposal in your language (Fr, Du & En) from Tuesday till Saturday at + 32 2 376 24 05 (No. non-premium rate) from 10:00 to 18:30 or by email.

A few figures
  • A store of 400m² located south of Brussels open from tuesday till friday from 12.30 till 18.30 & saturday from 10.00 till 18.30.
  • 25 years of experience.
  • + 110 000 products ref.
  • + 35 500 products in stock.
  • + 240 distributed brands.

Secure payments

Visa MasterCard Carte Bleue Bancontact MisterCash Maestro iDeal Scalapay ING Belfius Sofort Bankwire

All your payments are 100% secured.

Shipping

MCM Pickup GLS DPD Pickup DPD Predict DPD Saturday

Free DPD Pick-Up delivery from 149 eur*

Recherche dans le blog

Our stores

  • MCM Racing - MCM Skyshop

     Space:
    Showroom 400M2
     Creation date:
    Since 1996
     Phone:
    +32(0)2 376 2405
     

MCM Group, the R/C specialist since 1996

MCM Racing, MCM Skyshop, MCM Slot, MCM Marine